İçeriğe geç

Interspiro Profesyonel Dalış Sistemi

INTERSPIRO, kamu güvenliği dalgıçları için tam yüz maskeleri ve yüzey besleme hava sistemleri dahil olmak üzere güvenli, kullanıcı dostu ve yenilikçi solunum çözümleri tasarlama ve üretme konusunda liderdir.

Kirlenmiş suda dalış çok yönlü bir konudur. Kamu güvenliği dalış ekipleri, kolluk kuvvetlerini ve yangın kurtarmayı içerebilir ve görevler arama, kurtarma, kurtarma, liman ve tekne incelemelerinden kanıt kurtarmaya kadar değişebilir. Dalış koşulları, temiz/içilebilir sudan sıfır görüşe (kara su) veya kimyasallar ve biyolojik tehlikelerle kirlenmiş sulara kadar değişebilir. Akıllı dalgıç, organizmaların vücuda girmesinin en hızlı yolunun solunum sisteminden geçtiğini bilir. Bu nedenle, dünya çapındaki kamu güvenliği dalgıçlarının tercih ettiği ve kanıtlanmış tercihi olan INTERSPIRO’ya dalmak hayati önem taşımaktadır.

DUI ve INTERSPIRO’nun dalış felsefesi bir SİSTEM felsefesidir. Dalgıcın kuru elbise ve solunum devresinden tüm parçaları – tam yüz maskesinden DP1 Yüzey Kaynağındaki son ipliğe kadar – sıkıca entegre edilmiştir. Nedeni basit; kamu güvenliği dalgıçları için mümkün olan en yüksek güvenlik seviyesini elde etmek için tam dalgıç kapsüllemesi gerekir.

INTERSPIRO’nun en iyi bilinen dalış ürünü Divator Tam Yüz Maskesidir (AGA maskesi olarak da bilinir). Divator Tam Yüz Maskesi, yüksek kapasitesi, düşük solunum direnci ve tehlikeli sıvılara karşı aşırı direnci ile dengeli solunum valfi sayesinde dünyanın en çok satılan ve kullanılan tam yüz maskesidir. Divator Mask, özel ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çeşitli seçeneklerle mevcuttur.

DUI ve INTERSPIRO ekipmanları her gün ve dünyanın her yerinde en zorlu dalış koşullarında ve görev profillerinde kullanılmaktadır. DUI ve INTERSPIRO ekipmanları, dünyadaki en iyi eğitimli ve en deneyimli kamu güvenliği dalış ekipleri ve sualtı uzmanları tarafından kullanılmaktadır.